dissabte, 31 de gener de 2009

Lamentació, dolor i torbació, les cartes de presentació dels exèrcits vaticans des de Constantí I


Lamenta que sus hijas de 6 y 9 años ya sepan “todo sobre parejas del mismo sexo”
El semanario católico Alba denuncia a “Obama y sus conexiones con el lobby gay”

Com a personatge públic, l'Obama i les seves polítiques deuen ser criticables i avaluables. Ara, quan s'utilitza la seva família, quan aquesta utilització es dirigeix des d'institucions que sota el paraigua religiós han pretès el control ideològic, polític, científic, educatiu i sexual de la humanitat, em sembla que toca penjar la seva veritable història: Historia Criminal del Cristianismo, de Karlheinz Deschner, i que se la descarregui qui vulgui: http://www.esnips.com/_t_/Deschner+historia+criminal?q=Deschner+historia+criminal

dimarts, 27 de gener de 2009

Barra o provocació?


La revista Alfa y Omega endurece su campaña contra el condón
Rouco acusa al ministro Bernat Soria de "corrupción de menores"

És possible tanta poca vergonya després que Karlheinz Deschner ens il·lustrés sobre la història sexual de l'església?: http://www.esnips.com/doc/a8a7b754-8173-45fe-a2df-6b7ede0262cf/Karlheinz-Deschner---Historia-Sexual-Del-Cristianismo i Download qui se'l vulgui baixar sencer.


I no podríem tenir aquest doble cop de sort?

diumenge, 25 de gener de 2009

Rosa Díez abandona su antinacionalismo

Mapa político de España (Jorge Torres Villegas, 1852), hoy en la Biblioteca Nacional de Madrid, con la '“España uniforme o puramente constitucional”, la “España incorporada o asimilada”, la “España foral” y la “España colonial”

PRESENTA LAS LISTAS DE UPYD EN EL PAÍS VASCO
Díez defiende "la unidad de la nación española" en el centro de Andoain 4 comentarios (participe también)
Pese a los carteles amenazantes que proetarras habían colgado en las calles de Andoain, UPyD ha presentado sus listas a las elecciones vascas en la plaza del pueblo. Ante unas 200 personas, Rosa Díez ha advertido a quienes intentan amedrentarles que "no les vamos a dejar en paz".

Però no havíem quedat que eres antinacionalista? Ai, Rosa de ESPAÑA, el que has de fer per no perdre pistonada en la nefasta política española i espanyola des que el PSOE, amb qui vas governar en coalició amb el PNB, et va fotre una merescuda coça al cul! Ni de dretes ni d'esquerres, però primera plana de coPPe, Er Mundo i tota la basca antinacionalista de totes les nacions menys la seva. Ànims, i a cagar a la via, valenta nacionalista antinacionalista!

divendres, 23 de gener de 2009

Càgum la puta de Babilònia!

Más de 60 ex alumnos acusan a obispos italianos de pederastia
Comentarios: 25
'L'Espresso' recoge los testimonios de personas sordas y sordomudas que sufrieron los supuestos abusos sexuales por parte de los sacerdotes de un colegio de Verona hace ya varias décadas. El obispo niega los hechos.


1 Després vingué un dels àngels de les set copes i em va parlar així:
--Vine, i et mostraré la condemna de la gran prostituta que viu vora les aigües. 2 Els reis de la terra s'han prostituït amb ella, i els habitants del món s'han embriagat amb el vi de la seva prostitució.
3 I l'àngel se'm va emportar en esperit al desert. Allà vaig veure una dona asseguda al damunt d'una bèstia escarlata, coberta de noms blasfems, que tenia set caps i deu banyes. 4 La dona duia un vestit porpra i escarlata i s'adornava amb or, pedres precioses i perles. Tenia a la mà una copa d'or, plena d'abominacions: les impureses de la seva prostitució. 5 Portava escrit al front aquest nom misteriós: «Babilònia, la gran, la mare de les prostitutes i de les abominacions de la terra.» 6 I vaig veure la dona embriagada de la sang del poble sant i dels màrtirs de Jesús. (Apocalipsi 17: 1-6, La gran prostituta)

No entenc la sorpresa i, per tant, la notícia. Fernando Vallejo va deixar el tema "vist per a sentència" en un magnífic llibre de 153 pàgines fa ben poc:
http://www.esnips.com/doc/a8e787c3-e5ca-49b4-8087-130969939436/Vallejo,-F--La-Puta-de-Babilonia i Download si el voleu baixar sencer.

dilluns, 19 de gener de 2009

Els croats sempre acostumen a ensenyar el llautó


De la mateixa manera que la Pilar Rahola és capaç de fer tots els papers de l'auca: des de posicionar-se al costat de l'Arzallus i el PNB quan l'Aznar i el nacionalisme espanyol intenten de criminalitzar tots els bascos per raó del terrorisme etarra i de posicionar-se al costat d'Israel i el seu nacionalisme i el seu exèrcit criminalitzant tots els palestins (i gran part de l'esquerra europea) per raó del terrorisme islàmic, els croats d'Ecs-Cristians també ensenyen la feblesa del seu cristianisme:

en català i castellà
E-Cristians comença avui la seva campanya als autobusos de Barcelona
20 comentaris E-Cristians iniciarà avui la seva campanya publicitària de dues setmanes en les línies 6, 14 i 17 dels autobusos de Barcelona que utilitzarà com a lema la frase del pacifista hindú Mahatma Gandhi 'Quan tots t'abandonen, Déu segueix amb tu'.

Per sort, avui sabem que les grans paraules: Déu, Democràcia, Veritat, Defensa, Terrorisme, Coherència, etc, existeixen o bé com a mecanismes de poder o bé com a realitats ben concretes. I entre les petites incoherències dels croats antipalestins o antiateus i les grans incoherències d'aquells que, enlloc d'amagar-nos la realitat, intenten de desemmascarar-la, la tria no té color:

Meslier
Segurament el filòsof més digne de compassió en la història del món ha estat un capellà ateu francès que va viure quasi quaranta anys aïllat en una parròquia rural a les Ardenes. Es deia Jean Meslier (1664-1729); es va fer sacerdot per complaure la seva mare que volia donar-li una vida tranquil·la i potser mai no va sortir del cul de món al qual l’havia destinat el seu bisbe. A cavall dels segles XVII i XVIII, sense poder parlar sincerament amb ningú, sense disposar pràcticament de cap llibre, excépte la Bíblia i un Fénelon, i a partir d’un patiment personal extrem, va escriure en secret un llibre de més de mil planes, una sàtira contra els que ell anomenava els cristícoles, o si ho preferiu una defensa de l’ateisme, la Memòria o Sentiment de Mossèn Meslier. (Per saber-ne més)

dissabte, 17 de gener de 2009

Post sense cap amenaça, tampoc a la Pilar Rahola


Els poderosos sempre han justificat les seves conquestes, les seves colonitzacions, les seves agressions... com a legítim dret de defensa.

Pilar, no veig amenaces enlloc (http://media.e-noticies.com/ext/20090112/aaa.pdf). Ah: ni l'Holocaust és cap patent de cors per dur a terme un genocidi i una neteja ètnica, ni tampoc cal ser antisemita, antijueu, antihebreu o antiisrealià per reconèixer que Israel, siguin quines siguin les seves polítiques conjunturals, sempre ha perseguit el mateix objectiu: la Gran Israel en detriment dels palestins.

Fes-te la víctima si vols, digues-me feixista d'esquerres si vols, acusa'm d'amenaces si vols, però ets prou intel·ligent per saber per què Israel ha incomplert, no sols totes les resolucions de la ONU sobre Palestina, sinó també tots els acords de pau amb els palestins, així com per reconèixer quina és la finalitat de bombardejar i destruir escoles, hospitals i d'altres equipaments socials i assistencials.

Barbàrie, neteja ètnica i genocidi són noms que s'escauen a allò que tu en dius legítim dret de defensa dels botxins!

dijous, 15 de gener de 2009

Primer fou l'home, després l'home del sac
Tot i l’existència real de l’home del sac (Origen de l'home del sac), Déu (home del sac ell mateix), com la Veritat, no existeix. I no calen demostracions. Les inexistències no necessiten de cap prova. El deure de prova pertoca als qui afirmen existències, no als que no les afirmen. Més enllà, doncs, de les afirmacions/negacions sobre realitats suprahumanes, per l’ateisme és més important d’explicar els mecanismes de poder que han fet que una mentida, o una equivocació, fos acceptada com l’autèntica i única veritat per molta gent. I en aquest sentit, cinc filòsofs són fonamentals per comprendre l’origen històric dels déus i del paper de l’home en la seva invenció i creació: Críties, per qui déu és un testimoni ideal al servei dels governants, Feuerbach (L’essència del cristianisme), per qui déu és la reconstrucció de l’home, Marx (Crítica de la filosofia del dret de Hegel), per qui déu és una forma de l’alienació, Nietzsche (La gaia ciència), per qui déu és una il·lusió, i Freud (El pervindre d'una il·lusió), per qui és el símbol totèmic sorgit de la divinització de la figura del pare.

Xenòfones de Colofó, filòsof de l’Escola d’Elea, palesa, enginyosament, com déu és una projecció ideal de l'home:
"Homer i Hesíode han atribuït als déus totes les coses que constitueixen vergonya i retret entre els homes: el robatori, l'adulteri i l'engany mutu.
Però els mortals s'imaginen que els déus han nascut i que tenen vestits, veu i figura humana com ells.
Els etíops diuen que els seus déus són xatos i negres i els tracis que tenen els ulls blaus i el pèl ros.
Si els bous, els cavalls o els lleons tinguessin mans i fossin capaços de pintar amb elles i de fer figures com els homes, els cavalls dibuixarien les imatges dels déus semblants a les dels cavalls i els bous semblants a les dels bous i farien els seus cossos tal com cadascú té el seu."

La impugnació més elaborada és, potser, aquesta: L’essència del cristianisme, Capítol 2: L’essència de la religió

Res a veure amb les finances del Vaticà, però in crescendo: mecenatge ateu

dimarts, 13 de gener de 2009

I si...?


I si existís, gaudeix-ne igualment, mai ha mostrat cap mena d'interès per a les qüestions humanes, ni per a millor ni per a pitjor! I si no fos així, que aixequi el dit i digui la contrària, abans que els fetillers parlin per ell!

diumenge, 4 de gener de 2009

Holocaust palestí


Si es tractés d'això, la realitat ens dóna prou motius per pensar que els Estats Muñits, el Vaticà i la inútil Europa pactarien i aconseguirien els salconduits necesaris perquè aquests tres reis poguessin escapar de la barbàrie i arribar a lloc a temps.

divendres, 2 de gener de 2009