divendres, 23 de gener del 2009

Càgum la puta de Babilònia!

Más de 60 ex alumnos acusan a obispos italianos de pederastia
Comentarios: 25
'L'Espresso' recoge los testimonios de personas sordas y sordomudas que sufrieron los supuestos abusos sexuales por parte de los sacerdotes de un colegio de Verona hace ya varias décadas. El obispo niega los hechos.


1 Després vingué un dels àngels de les set copes i em va parlar així:
--Vine, i et mostraré la condemna de la gran prostituta que viu vora les aigües. 2 Els reis de la terra s'han prostituït amb ella, i els habitants del món s'han embriagat amb el vi de la seva prostitució.
3 I l'àngel se'm va emportar en esperit al desert. Allà vaig veure una dona asseguda al damunt d'una bèstia escarlata, coberta de noms blasfems, que tenia set caps i deu banyes. 4 La dona duia un vestit porpra i escarlata i s'adornava amb or, pedres precioses i perles. Tenia a la mà una copa d'or, plena d'abominacions: les impureses de la seva prostitució. 5 Portava escrit al front aquest nom misteriós: «Babilònia, la gran, la mare de les prostitutes i de les abominacions de la terra.» 6 I vaig veure la dona embriagada de la sang del poble sant i dels màrtirs de Jesús. (Apocalipsi 17: 1-6, La gran prostituta)

No entenc la sorpresa i, per tant, la notícia. Fernando Vallejo va deixar el tema "vist per a sentència" en un magnífic llibre de 153 pàgines fa ben poc:
http://www.esnips.com/doc/a8e787c3-e5ca-49b4-8087-130969939436/Vallejo,-F--La-Puta-de-Babilonia i Download si el voleu baixar sencer.