dilluns, 19 de gener del 2009

Els croats sempre acostumen a ensenyar el llautó


De la mateixa manera que la Pilar Rahola és capaç de fer tots els papers de l'auca: des de posicionar-se al costat de l'Arzallus i el PNB quan l'Aznar i el nacionalisme espanyol intenten de criminalitzar tots els bascos per raó del terrorisme etarra i de posicionar-se al costat d'Israel i el seu nacionalisme i el seu exèrcit criminalitzant tots els palestins (i gran part de l'esquerra europea) per raó del terrorisme islàmic, els croats d'Ecs-Cristians també ensenyen la feblesa del seu cristianisme:

en català i castellà
E-Cristians comença avui la seva campanya als autobusos de Barcelona
20 comentaris E-Cristians iniciarà avui la seva campanya publicitària de dues setmanes en les línies 6, 14 i 17 dels autobusos de Barcelona que utilitzarà com a lema la frase del pacifista hindú Mahatma Gandhi 'Quan tots t'abandonen, Déu segueix amb tu'.

Per sort, avui sabem que les grans paraules: Déu, Democràcia, Veritat, Defensa, Terrorisme, Coherència, etc, existeixen o bé com a mecanismes de poder o bé com a realitats ben concretes. I entre les petites incoherències dels croats antipalestins o antiateus i les grans incoherències d'aquells que, enlloc d'amagar-nos la realitat, intenten de desemmascarar-la, la tria no té color:

Meslier
Segurament el filòsof més digne de compassió en la història del món ha estat un capellà ateu francès que va viure quasi quaranta anys aïllat en una parròquia rural a les Ardenes. Es deia Jean Meslier (1664-1729); es va fer sacerdot per complaure la seva mare que volia donar-li una vida tranquil·la i potser mai no va sortir del cul de món al qual l’havia destinat el seu bisbe. A cavall dels segles XVII i XVIII, sense poder parlar sincerament amb ningú, sense disposar pràcticament de cap llibre, excépte la Bíblia i un Fénelon, i a partir d’un patiment personal extrem, va escriure en secret un llibre de més de mil planes, una sàtira contra els que ell anomenava els cristícoles, o si ho preferiu una defensa de l’ateisme, la Memòria o Sentiment de Mossèn Meslier. (Per saber-ne més)