diumenge, 6 d’abril del 2008

E-repugnants i el seu fetiller croat Miró i Ardèvol, el Torquemada català


La cruzada de E-cristians
La entidad recomienda a los antiabortistas ir a rezar delante de las clínicas.

Expulsada de una hermandad por lesbiana
El Obispado de Ciudad Real ordenó su expulsión.

Els fetillers no en fan prou amb el poder arrabassat gràcies a la ignorància de la gent, si no el mantenen, l’estenen i l’acreixen. Per això els cal imposar la seva fetilleria en tots els àmbits: l’educació i la salut, la política i la ciència, la moral i l’ètica, les tradicions i els costums, etc, no escapen a la seva voluntat de coerció totalitària de la societat i de criminalització de tots aquells que no en volen ni sentir a parlar. I entre aquests darrers, la història ens ensenya com les dones sempre han estat de les primeres: aquests fills de puta de fetillers fins i tot feien cremar les dones (només a Catalunya unes 500) que sortien de la seva teranyina sota l’acusació de bruixes, acusació ben filistea venint de bruixots, perquè, com diu el refranyer, Sap més i fa més mal un bruixot que set bruixes.
És clar que cal afrontar la lluita per a l'alliberament allà on es dóna: en el terreny de la ideologia en aquest cas. Però si Miró i Ardèvol, l’esperit català del gran inquisidor Torquemada, proposa anar a resar a les clíniques, per què no pensar a celebrar el carnaval i la festa major a les esglésies d’aquests filisteus?

2 comentaris:

Striper ha dit...

El Bisbe es molt bisbe pero segur que de capella tocava el cul als escolanets, ara deu enar de putas.

zel ha dit...

Mira, quan ho he llegit al diari, he optat per riure...per no plorar, però vull fer l'opció d'ignorar aquests animalassos, la veritat, ja en tinc prou en veure'n algun cada dia...