dimecres, 27 d’agost del 2008

Ja té collons la vaca!


Aquí tots els estats occidentals reconeixen la independència de noves nacions: Kosovo, Montenegro, Croàcia, etc, o reclamen la independència d'altres: Tibet per exemple, en funció dels interessos estratègics propis, i quan ho fa Rússia, i a més amb dues nacions que Stalin incorporà per força al seu país natal de Geòrgia: Abkhàzia i Ossètia del Sud, tot el món es posa les mans al cap. Ja té collons la vaca, però amb les nacions qui fa un cove fa un cistell, com sempre passa amb els sentiments subjectius. Quan, però, la independència de les nacions sioux, navaho, apatxe, etc? Quan la independència de les nacions en funció dels seus interessos propis i exclusius?

5 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

aquí cadascú només es mira el seu melic i els seus interessos

Carme Fortià ha dit...

La cosa més difícil! Quan hi pinten realment alguna cosa els interessos propis i exclusius que no siguin de les grans potències?
Ja tens raó, ja!

Striper ha dit...

Em sembla que has donat al clau, primer es tractava atizan nacionalisnmes i financian-los de desmenbrar un estati tenir satelits i ara ja no es respectan anels independentistes si no convenen.

neus ha dit...

ja té cullons la vaca quan el toro l'empaita...

És que... imagina-t'ho per un moment, suposem que quan obtens la independència recuperes el territori robat... què en fem de tots els okupes que hi ha a nort-amèrica? els envien al país d'orígen dels seus avantpassats? ja hi cabran tots?

zel ha dit...

Jo estic que hauríem de fer una cosa estil ibarretxe, escriure a títol personal als grosso, que ja ens toca tenir estat propi, coi...