dissabte, 17 de gener del 2009

Post sense cap amenaça, tampoc a la Pilar Rahola


Els poderosos sempre han justificat les seves conquestes, les seves colonitzacions, les seves agressions... com a legítim dret de defensa.

Pilar, no veig amenaces enlloc (http://media.e-noticies.com/ext/20090112/aaa.pdf). Ah: ni l'Holocaust és cap patent de cors per dur a terme un genocidi i una neteja ètnica, ni tampoc cal ser antisemita, antijueu, antihebreu o antiisrealià per reconèixer que Israel, siguin quines siguin les seves polítiques conjunturals, sempre ha perseguit el mateix objectiu: la Gran Israel en detriment dels palestins.

Fes-te la víctima si vols, digues-me feixista d'esquerres si vols, acusa'm d'amenaces si vols, però ets prou intel·ligent per saber per què Israel ha incomplert, no sols totes les resolucions de la ONU sobre Palestina, sinó també tots els acords de pau amb els palestins, així com per reconèixer quina és la finalitat de bombardejar i destruir escoles, hospitals i d'altres equipaments socials i assistencials.

Barbàrie, neteja ètnica i genocidi són noms que s'escauen a allò que tu en dius legítim dret de defensa dels botxins!

3 comentaris:

neus ha dit...

sí senyor!
amb el teu permís sotasigno el post, gràcies.

Anònim ha dit...

puc entendre que critiquis la Rahola i el Culla i els altres, que siguis pro palestí i que estiguis contra Israel. Pero no et riguis de les amenaces. Han hagut de posar policia a aquesta gent. et penses que els islamics van suavets. Una mica de cura. Vull creure que no tens males intencions

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

No acostumo a contestar mai comentaristes del propi blog. Però aquest cas és una excepció. No pots entendre gaire res des del del moment que penses entendre que: 1. critico la Rahola i el Culla i els altres, 2. em ric d'amenaces, 3. em penso que els islàmics van suavets, i 4. em preocupen les teves creences. Em limito a dir les coses pel seu nom: l'article en qüestió no amenaça a ningú i l'Estat d'Israel està en mans de terroristes!