dimarts, 8 de gener del 2008

A cagar a la via!


El Papa lanza un guiño a los obispos españoles y el PP defiende su “legítimo derecho de expresión”

Contra quina família, individu Benet XVI? Potser contra una família jueva que volgué amagar el que per a ells era la vergonyosa relació, consentida o forçada, d'una de les filles amb un soldat ocupant romà fent passar el seu jove per ximple, la seva filla per verge i el seu nét per salvador de la humanitat? Contra una família que ha estat utilitzada pel clergat per a la seva acumulació particular de riqueses aquí en la terra? Clergat, d'altra banda, que, amb l'obligat compliment del celibat, és a dir, la prohibició de formar una FAMÍLIA de veritat, ha evitat el repartiment d'aquesta riquesa aconseguida amb tanta mentida?
D'això t'exclames? No, individu Benet, no, el caganer dels pessebres de Catalunya no és cap figureta simpàtica per humanitzar el diví, sinó que és l'expressió més clara i contundent del rebuig als contes de fades de la puta de Babilònia, aquella que va començar a cremar FAMÍLIES de veritat a les fogueres de la Inquisició i va acabar beneint tots els piquets d'execució d'altres FAMÍLIES en totes les dictadures de dretes del món terrenal.

4 comentaris:

neus ha dit...

Em trec el barret jo mateix!!
Es podria dir més alt, però no pas més clar.

rosa ha dit...

Que ataques? jo no en veig cap....
No sabia aquesta relació del caganer...més aviat jo em pensava que era una manera de riure's de la religió catòlica i funementar allò què era pagà.

robelfu ha dit...

molt bo, felicitats.

Striper ha dit...

Deuen volguer defensar la seva plena d'amants, lacays i concubines.