divendres, 11 de gener del 2008

Manual de adoctrinamiento para españoles corrompidos por una mala educación (I Sobre la lengua)


Español estafado culturalmente y manipulado políticamente: _A ver, ¿por qué mi hijo no puede recibir la enseñanza en español en cualquier lugar de mi país que es España?

Catequista: _En primer lugar, eso no es cierto. Pero aunque lo fuera, que a lo mejor debería serlo. Pues porque, a lo mejor, tu país llamado España ni es sólo tuyo ni es un único país. A ver si reflexionando sobre esta pregunta lo entiendes: Si el catalán no se aprende ni habla en Catalunya, así como el gallego en Galiza o el euskera en Euskalherria, ¿dónde considerarías normal que se pudieran enseñar, aprender y hablar estas otras lenguas que hay en tu país que es España?

3 comentaris:

neus ha dit...

I és que hi ha molta gent que no té ni punyetera idea del que diu la constitució apañola. Ni tan sols els que es dediquen a defensar-la contra estatutets, ni els que governen.
4 llengües oficials té Apaña. 4!!
I l'idioma español no existeix... pobreta gent, eh? tan desvalguts... que no tenen ni idioma propi... quina pena. Ja!

Bon dia jo mateix :)

rosa ha dit...

jo em queixo de la professora que aquest any té la meva petita a P-5, és castellana i les classes les dona en castellà, quan els llibres són en català...i jo indignada em pregunto, com cullons pot ser possible això si aquest P-5 és quan comencen a llegir i a escriure? si no té unes bones bases ja em diràs....d'una professora que l'últim dia de classe(ella ja s'esforça?) ens va dir, cito textualment:

"Abans de que us vayesius (no ho sé si va en Y o en LL), voldria fer una foto"

Anònim ha dit...

Hi ha pobles difícils de catequitzar, només saben ocupar. Però tens raó, potse r amb una sola pregunta cada vegada serien capaços d'enterndre-ho?

Rosa, amb "y" dona, ja ho poses bé, ja. No m'imagino pas amb aquest nivell de català que pugui dir una "ll". Doncs també és mala sort per ala teva filla, però i el famós nivell C? que ha passat de moda?