dijous, 26 de juny del 2008

Rosegaaltars!


Fa dies que he llegit i sentit que El Corte Inglés ha retirat la seva publicitat d'algun programa de La Sexta: Salvados por la Iglesia i algun altre. I no em sorprenc: estan en el seu dret a avalar publicitàriament el programa o la cadena que vulguin. Sí que em sorprèn, però, és que l'excés de zel que han mostrat amb la sensibilitat dels televidents de la TV esmentada no el mostrin amb els oients de la cadena coPPe, en la qual el mateix FJL (no escriuré mai més el nom d'una rata que parla) té un espai publicitari per a aquesta empresa en el seu programa d'odi visceral contra la diversitat i la diferència i la pluralitat, i en la qual CV (no escriuré mai més el nom d'una rata que parla) no es cansa de referir-se al meu govern amb el qualificatiu de "gobierno nacionalsocialista de Cataluña".
Estranya connivència d'El Corte Inglés amb l'aparell ideològic del nacionalcatolicisme español? I què em dieu de les empreses Heineken, Seguros Ocaso o Fujitsu?


Amb trenta anys de democràcia formal, els españols han reculat quaranta anys a nivel ideològic i cultural. I les grans empreses acostumen a anar a favor dels seus negocis i no pas de revolucions culturals pendents. Ecs, quin fàstic!

2 comentaris:

Noctas ha dit...

Lamentable la imatge d'en Federicu al jutjat. Lamentable que aquest petit gran home,líder d'opinió, i abanderat de la llibertat d'expresió s'hagi vist obligat a comparèixer davant la justícia. Ens apropem a la típica caça de bruixes, i el més significatiu és que la caça prové de Gallardón, és a dir, de la línia del PP aparentment més progressista.Espanya no té cap periodista que fuetegi amb més força als polítics que en Fedricu, ja siguin de dretes o d'esquerres, matís important aquest, per aquell que es pensi que en Federicu només fueteja a uns quants. En Federicu dona canya a qui faci falta.Si ell creu que un polític és un miserable, li diu a la cara que és un miserable -Eres un miserable- ja sigui d'un partit o d'un altre.El Federicu i el seu espai de llibertat, de la seva llibertat,i ves per on que se'l porta als tribunals per silenciar-lo , per tapar-li aquesta boca tan bruta que té. Estem en un pais malalt, en un pais de bufonets que aparenten donar canya als polítics quan en realitat l'únic que fan és mamar-li's la polla (Polònia, Caiga quien caiga ect...). Estem en un pais de periodistes covards i quan un home mossega al poder, i el mossega de veritat, se'l acusa i se'l porta a judici. Tenim una televisió que fa ús de la injuria més fastigosa per assolir els preuats índex d'audiència, i ningú s'hi querella.Una televisió que sempre llença les seves fletxes contra el més dèbil, i ningú la denuncia per injuriosa, i vet aquí que quan un home apunta al poder, perquè en Federicu apunta sempre al poder, mai al dèbil, se'l agafa i se'l denuncia, i es preten que calli ja per sempre.Lamentable

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

No acostumo a contestar ni a contradir visitants. Aquest cop, però, faig una excepció: t'has equivocat de blog. Aquí, aquesta rata que parla no és l'abanderat de res que valgui la pena defensar: llibertat, llibertat d'expressió, igualtat, anticorrupció, etc, sinó que és l'expressió automàtica de l'odi provocat perquè un bon dia, per error, van trepitjar-li la cua només.