divendres, 21 de setembre del 2007

Trilers


Cañizares asegura que hay un proyecto para “erradicar a Dios”
Durant la meva adolescència, es deia Lo que el viento se llevó, "y lo que el culo resistió", per la llargada (238 minuts) de la pel·lícula. Ara ja és Allò que el vent s'endugué (1939, Victor Fleming). I el famós final de Vivien Leigh en el paper de Scarlett O'Hara seria, gràcies al règim democràtic, el següent: "A Déu poso de testimoni que no podran abatre'm. Sobreviuré, i quan tot hagi passat, mai no tornaré a passar gana, ni jo ni cap dels meus. Encara que hagi de mentir, robar, mendicar o matar, a Déu poso de testimoni que mai més no tornaré a passar gana!".
Tot un desig molt lloable, si no fos que el testimoni de què es vol valdre ben pocs serveis ha fet aquí a la terra, si més no en el sentit que reclama Scarlett. I, que jo sàpiga, els únics trilers a eradicar, ara per ara, són els que paren el trile al carrer.

2 comentaris:

zel ha dit...

Calla calla amb tants testimonis divins, que vindrà i ens contestarà, com li ha passat a aquell que va posar una demanda a Déu per les seves desgràcies. Diu que Déu l'ha contestat, dient-li que ens va donar el poder de triar lliurement i no en té culpa. Signat Miquel arcàngel. Hosti tu, quin yuyu

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Hola, Zel, he llegit la notícia avui per casualitat. Hehehe. Se m'ha escapat la mà, ho sento, però és que no puc amb els consells d'administració de les religions i la seva impostura pròpia de tafurs, noia.