diumenge, 23 de març del 2008

Em penso que no “nem” bé


La Generalitat dóna 125.000 e a una entitat per impulsar la independència de Catalunya
La Generalitat ha concedit, a través de la Vicepresidència del Govern que dirigeix Josep-Lluís Carod-Rovira (ERC) una subvenció de 125.000 euros (quasi 21 milions de pessetes) a l´entitat Sobirania i Progrés per impulsar la independència de Catalunya. Aquest ajut figura en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) de dimarts passat en en un llarg llistat de subvencions concedides per la Vicepresidència del Govern durant el quart trimestre de l´any passat. Enmig d´ajuts a entitats catalanes per al foment de la cultura i a associacions religioses, s´observa un partidisme subvencionador a nombroses entitats properes a ERC.

“En la nostra època, tan rica de reflexions i raonaments, no anirà gaire lluny aquell que no sàpiga donar una bona raó de tot, àdhuc d’allò més dolent i més fals. Tot el que s’ha corromput al món, s’ha corromput per bones raons” (Hegel: Lògica, de l’Enciclopèdia)

Aquest bordegàs es tornarà a fer mal. Confio, desitjo, espero… que aquest cop se la foti tot solet, i que no hi barregi tot el país altre cop.
És clar que per a això cal treure’s les clucales i esguardar el país, sense prejudicis (en el sentit de judicis previs) ni sectarisme (en el sentit de partidisme), tal com és. És a dir, madurar, a poc a poc, però sobretot madurar.

1 comentari:

Striper ha dit...

Aqui pasa que qui te el poder reparteix, i s'aplica la dita aquella de " quien parte i reparte se lleva la mejor`parte.