diumenge, 11 de novembre del 2007

Una rata és una rata!


Sóc xafarder de mena i, en sentir la notícia, no n'he fet prou i he buscat la informació que no han donat les TV's. I, efectivament, per a mi la notícia és la confirmació del caràcter feixista i racista de la dreta española i no pas la bona educació d'una esquerra tèbia que ni tan sols sap disculpar-se per la intromissió imperial i imperialista del govern de l'individu Aznar. Una rata és una rata!

Allò important és conèixer la dreta:
Tienes que “unirte a nuestro club”
En su ataque a Aznar, Chávez reveló datos sobre una conversación que mantuvo con el entonces presidente del Gobierno español en julio de 1999. Según Chávez, Aznar le dijo: "Vengo a invitarte a que te unas a nuestro club, tienes petróleo, tienes que incorporarte al primer mundo, basta que tú lo decidas, ya que tienes un fuerte apoyo popular y político". "Pero yo tenía que dejar las relaciones con Cuba, Aznar me dijo que no me convenía la amistad con Castro, Fidel Castro, que para mi es como un padre, un padre revolucionario, un ejemplo de dignidad, de lucha, de resistencia a un imperio", contó Chávez.
“Una preguntita”
"Entonces, yo le hice una preguntita” prosiguió Chávez, “¿Mira, Aznar, tú que opinas de Haití, de Centroamérica y de Africa. Pido perdón por lo que voy a a decir, Aznar me respondió: "Esos se jodieron"(sic). Ahí mostró todo el rostro horrible del fascismo y del racismo". "Una serpiente es más humana que un fascista o un racista; un tigre es más humano que un fascista o un racista", agregó el presidente venezolano.

Allò que sobresurt és
la bona educació de l'esquerra tèbia:
Zapatero pide “respeto” para Aznar ante los insultos del presidente venezolano
i el més secundari de tot:

3 comentaris:

zel ha dit...

Molt criticat, el Chávez, tot i que li veig un cert punt fosc, em mereix força més respecte que uns quants papanatas, i no vull ni anomenar la meva bèstia negra, que l'odio, i això que és un sentiment gnes corrent en mi. ràbia. Per tu petons.

neus ha dit...

Ais... tan bon punt vaig saber la notícia, sabia que te'n faries ressó d'una manera o altra :)

Sobre Chávez i el problema veneçolà... no sé si coneixes aquesta roda de premsa del Galeano, toca molts temes i també el de Chávez.
http://www.youtube.com/watch?v=WCMOx8bMzww

Ja se sap que mai plou a gust de tothom... i sort n'hi ha!

En quan a l'actitut del que se suposa que és el cap d'estat veí, crec que va ser deplorable. I encara trobo més deplorable que sigui el que més trascendeixi de la cimera.

(i també deixar constància que em sap greu no poder visitar-te més sovint... vai de bòlit)

Salut i bona setmana!!

Carme Fortià ha dit...

Realment tenia curiositat per saber què havia dit! I demanar respecte... no sé jo