divendres, 19 d’octubre del 2007

"Entre les dificultats, s'amaga l'oportunitat" (Albert Einstein)


Els seus escrits descriuen passeigs matinals per carrerons estrets i tortuosos del barri vell d'alguna gran ciutat mediterrània, banys assolellats en alguna cala rocallosa i deserta de la costa de tramuntana, estones de mandreig d'havent dinat en algun bosc ombrívol i frescal, acrobàtiques migdiades a cavall d'una cadira i una taula o rutes errívoles i furtives de capvespre per costes llunyanes i sorrenques o per camins de bosc estrets i costeruts.
Avui roman mig rebregat, en terra de ningú, entre una taula de despatx i un contenidor per a paper, sense destí, i esperant: una mà, uns ulls o una coça.

Qui, l'autor dels escrits o un dels escrits? Quantes oportunitats dóna un escriptor a un escrit?

2 comentaris:

rosa ha dit...

un relat, un escrit,és com una finestra oberta on tu pots veure-hi tot el que tu vols o et deixen veure.És un ventall obert a tot el que portes dins.Un escriptor és una font on tu mitiges la teva sed.

Carme Rosanas ha dit...

Hola! Es el primer dia que visito el teu bloc. M'han fet gràcia les teves referències: el Ter, Andorra, Catalunya, Martí Pol... totes són referències meves també. Et posaré a la meva llista d'enllaços i passaré per aquí de tant en tant.

Carme