dijous, 4 d’octubre de 2007

Felicitats i “FELICIDADES” per avançat (que el Dotze el vull aprofitar)


El Dotze d’Octubre, per raons que no venen al cas, els ciutadans espanyols de nació espanyola celebren la seva Festa nacional.
Des del respecte a totes les relacions de pertinença o de proximitat íntima que cadascú tria lliurement al llarg de la seva vida, amb els símbols identitaris que calgui: bandera, himne, lletra de l’himne en fase de redacció, llengua espanyola o castellana, seleccions esportives, sigles de placa de matrícula, toro, DNI, moltes tevés públiques i privades amb dret d'emissió a la seva nació i a d'altres nacions, un REY que els defensa, un exèrcit que en garanteix la unitat, etc, la meva felicitació més profunda i sincera a tots els espanyols que voldrien un estat igualment respectuós i comprensiu amb les relacions de pertinença que no concorden amb les seves, i que altres ciutadans espanyols també han triat lliurement [sic] al llarg de la seva vida, amb els símbols identitaris que els seus polítics ESPAÑOLES els vulguin admetre: diverses banderes, diversos himnes amb lletres diferents, llengua catalana, llengua valenciana, llengua balear, alguerès, sense seleccions esportives, sense sigles de placa de matrícula, ase, sardana, domini CAT, document estatal de ciutadania que els comptabilitza com a membres d’una altra nació, només tevés públiques amb drets d'emissió només a fragments regionals de la seva nació, sense cap rei que els defensi, una CONSTITUCIÓN que en prohibeix la reunificació, etc.
Per als seus polítics, ciutadans ESPAÑOLES DE NACIÓN ESPAÑOLA que no han entès que els elements per a una convivència comuna només poden ser fruit del pacte entre iguals i mai de la imposició del més fort, desitjo que passin un DOCE DE OCTUBRE amb un malson: el mapa de la foto.

Un ciutadà espanyol de nació catalana,
separatista federalista per tant,
però ni nacionalista ni independentista,
més aviat al contrari,
"ei, si pot ser" (Pere Quart)

4 comentaris:

elur ha dit...

Ben maca que seria Ejpaña així... ben maca que seria. No li faltaria ni li sobraria ben res...

rosa ha dit...

quin article més bo!!!!
jo com en Joan Isaac, el cantautor.

"Sóc catalana mal li pesi al registre civil i al govern que aquell 12 d'abril varen fer-me espanyola legalment"

Sortiràs al carrer a veure el "desplegamiento del jercito nacional"????

se a on haig d'anar a posar l'hora bé, però quina hora haig de posar si no em surt l'hora real, o a quin meridian?
ptons

rosa ha dit...

gracies, ja esta posada l'hora. marxo a treballar. ptons

zel ha dit...

Hola, gr�cies pel poema, sabies que m'agradaria, sabies que el recordava, eh? Ens deixem con�ixer pel que escribim. Jo dem� celebro el meu aniversari, quina sort haver nascut un 6 d'octubre!!!!!