divendres, 26 d’octubre del 2007

Nazis i necis



Se me'n refot, individu Rajoy -com diu en Jordi de Girona que viu a Caçà de la Selva, encara que no s'acostuma a la ç: de porc i de senyor se n'ha de venir de mena-, dels seus dubtes o de les seves creences. Ha pervertit massa coses a partir del seu únic objectiu: aconseguir el poder a qualsevol preu, encara que sigui sobre una estesa de runam, com perquè hàgim de perdre el temps a fer-lo creure en res. Ja pots xiular si l'ase no vol beure. Les creences, en la intimitat!, com l'Aznar quan parla català.
Faci una altra cosa. En la propera contesa electoral presenti el seu model de desenvolupament (economia, societat, energia, aigua, mobilitat, etc) per a España -no ha pas fet prou mèrits com perquè pugui escriure "Espanya", és a dir, en la meva llengua espanyola, francesa, italiana i andorrana- i digui'ns si aquest model és exportable i universalitzable (a la Xina, la Índia, l'Àfrica, etc) sense conseqüències nefastes, i sense retorn, per al planeta i, per tant, per a la humanitat.
Amb la COPPE, El Mundo i la Conferencia episcopal ESPAÑOLA, ja ha potinejat massa paraules: llibertat, democràcia, CONSTITUCIÓN, estatuto, monarquia, pau, igualtat, terrorisme, víctimes del terrorisme, memòria històrica, NACIÓN, etc, com per deixar un concepte tan ple de cientificitat com "canvi climàtic" en les seves mans.
Una amiga meva, quan era més joveneta, acostumava a dir, davant d'una impertinència: A cagar a la via! Es lo mismo, individu Rajoy, que: A pastar fang!

3 comentaris:

rosa ha dit...

i ens em de refiar d'aquesta gent?
on ens portarà tot això?
jo la COPE ni esmentar-la....

A cagar a la via!!!!m'agrada't l'expressió...

neus ha dit...

El més trist de tot és que hi ha qui se l'escolta seriosament i se'l creu.

ai... és que aquests temes em posen a cent-mil... com pot ser que hi hagi tanta ignorància?!

Carme Rosanas ha dit...

Sembla impossible que algú se'ls cregui quan han aconseguit pervertir el sentit de gairebé totes les paraules, totes les que dius Jo mateix i fins i tot s'atrevien a dir pau quan volien dir guerra!