dilluns, 4 de febrer del 2008

Prèmit, prèmit


Despistat i poc destre amb aquestes coses, m'he acostumat a no fer mai memes ni a repartir premis. Potser la mandra, potser la comoditat de no haver de decidir entre més de dos _dec ser presoner d'aquella antiga cultura, no recordo quina, el sistema de numeració de la qual era format per: un, dos i molts_ o potser el propi caràcter d'un mateix, en aquest cas Jo mateix, que dubtava fins fa ben poc del valor que pot tenir un premi atorgat per aquest modest internauta. Sigui com sigui, aquest cop em sento obligat a seguir la consigna de l'Striper i atorgar-lo a cinc blogs. I sense que suposi descartar cap dels blogs que visito i que llegeixo, uns dies del dret, uns dies del revés i uns dies en diagonal, m'he de mullar i aquí teniu la meva llista de premiats:

Així ho penso perquè no es cansa de parlar-nos dels que no poden parlar-nos
Ara mateix pel seu tossut convenciment
Mai donis per finit... perquè des d'allà sempre estarà aquí
Pocamandra perquè em recorda la quotidianitat que de vegades no valoro
Un trosset del meu Sàhara perquè conviu sovint en un lloc que a mi em costaria molt

I tot seguit la informació per als premiats:
Aquest premi ha estat creat per Eseya d'Arte y pico. Les regles del premi són les següents: Has de triar 5 blogs que consideris que siguin mereixedors d'aquest premi per la seva creativitat, disseny, material interessant, etc. Cada premi atorgat ha de tenir el nom del seu autor/autora i l'enllaç al seu blog perquè tothom el pugui visitar. Cada premiat ha d'exhibir el premi i col·locar el nom i l'enllaç del blog de la persona que l'ha premiat. Premiat i premiador han d'exhibir l'enllaç d'Arte y pico perquè tots sàpiguen l'origen d'aquest premi. I exhibir aquestes regles.

7 comentaris:

Striper ha dit...

Felicitats per el premi jo crec sincerament que el mereixias.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

moltes gràcies pel premi, m'honora especialment rebre'l d'un blog que tinc entre els d'una gran qualitat (en tots els sentits) i compartir-lo amb Ara mateix. Demà penjaré el post, de moment, estic donant un tomb per altres blogs premiats i emportant-me grates sorpreses.

Mallerenga ha dit...

Vatua! Això sí que no m'ho esperava! Moltes gràcies! Ara només falta que li tregui les teranyines, al blog...
I ja en tens, de raó, ja, des d'aquí sempre (però sempre, eh) sóc allà.

Jobove - Reus ha dit...

tots els premiats tenen uns blogs molt bons i reivindicatius, felicitats

salutacions des de Reus

rosa ha dit...

enorabona, jo també he estat premiada...i realment no ho sé el perquè?

robelfu ha dit...

moltes felicitats guapo t'ho mereixes.
una abraçada

núria ha dit...

Mil gràcies també des de la 'quotidianitat' del Pocamandra!Ens ha fet il·lusió.

M'agrada això que dius: "...els blogs que visito i que llegeixo, uns dies del dret, uns dies del revés i uns dies en diagonal.." . Es ben bé això....

Ens llegim!